bp-revision søger en revisor mere, du bestemmer selv placering Rønnede eller Klippinge.
Vi er et moderne revisions kontor med 12 medarbejdere, heraf 2 registrerede revisorer.
Anvendelse af IT er i højsædet med integrerede løsninger herunder, Navision, Magnus årsafslutning, Magnus ClientView samt Magnus revision. Afdelinger i Rønnede og Klippinge.
Vort klientel er sammensat af mindre og mellemstore virksomheder indenfor, industri, håndværk, detailhandel, landbrug og investering.
Revisor:
Med tiltrædelse i løbet af efteråret 2020, søger vi en revisor med minimum 5-10 års praktisk erfaring fra branchen eller lignende. Vi forestiller os, at du er, registreret revisor cand.merc.aud eller HD. Stillingen kan enten være på deltid eller fuldtid, efter dit ønske.
Vi tilbyder dig en stilling, hvor du selvstændigt skal varetage gennemgang af bogførings opgaver, revision, regnskabs afslutning, rådgivning og kontakten til en del af vor kundeportefølje. Herudover forstiller vi os, at du deltager i planlægning og gennemførelse af den interne kvalitetskontrol.
For den rette medarbejdere kan vi tilbyde en gage, som forhandles individuelt, pensionsordning, sundheds ordning og et afslappet arbejdsmiljø i hyggelige omgivelser.
Ansøgning med relevante data bedes fremsendt til:
bp-revision
registrerede revisorer FSR
Att.: Bent Pedersen
Råmosevej 11 A
4672 Klippinge
Industrivej 2
4683 Rønnede
Eller pr. mail til: bent@bprevision.dk
www:// bp-revision.dk
Er der spørgsmål til annoncen er du velkommen til at kontakte Bent Pedersen på tlf. 56562411.